eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A gólszerző madridi Vinícius Júnior ünnepel Carlo Ancelotti vezetőedzővel a labdarúgó Bajnokok Ligájának döntőjében játszott Liverpool FC - Real Madrid mérkőzés végén a saint-denis-i Stade de France stadionban 2022. május 28-án. A döntőt a spanyol csapat nyerte 1-0-ra.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Rasszista támadások Vinícius Júnior ellen

A spanyol labdarúgó liga, a La Liga azonnali vizsgálatot kezdeményezett amiatt, mert Vinícius Júniort, a Real Madrid brazil csatárát rasszista inzultusok érték a Mallorca elleni idegenbeli mérkőzésen.

A La Liga közleménye szerint: „Tekintettel a Mallorca–Real Madrid mérkőzésen történt eseményekre, amelyeken ismét elfogadhatatlan rasszista sértéseket kapott a Real Madrid játékosa, Vinicius Júnior, a La Liga minden technikai eszközt a Mallorca rendelkezésére bocsát és együttműködik a klubbal a felelősök beazonosításában és a megfelelő jogi intézkedések megtétele érdekében.”

A brazil játékos a pályán rekordszámú szabálytalanságot szenvedett el, mégis ő kapott sárga lapot. Ezt Carlo Ancelotti vezetőedző is kifogásolta.

Vinícius még akkor is rasszista kiabálások céltáblája volt egy mallorcai szurkolótól, amikor a mérkőzés után aláírást osztott és fényképezkedett.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×