eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Az FC Barcelona spanyol labdarúgóklubhoz szerződött Robert Lewandowski lengyel labdarúgót bemutatják a barcelonai Camp Nou stadionban 2022. augusztus 5-én.
Nyitókép: MTI/EPA/EFE/Alejandro Garcia

A Barcelona nyerte 2023 első El Clásicóját

Tizennegyedik alkalommal nyerte meg a Barcelona a spanyol Szuperkupát, mégpedig Rijádban, 3-1-es győzelmet aratva a Real Madrid ellen. A mérkőzés góljait Lewandowski, Gavi, Pedri, illetve Benzema szerezte. A francia középpályás a 94. percben szépített.

A Barca már az első félidőben kétgólos előnyre tett szert, előbb Gavi előkészítése után Lewandowski, majd Lewandowski labdájából Gavi szerzett gólt. A fordulás után is a katalánok játszottak fölényben, s Pedri révén növelték az előnyüket. A Real Madrid Karim Benzema góljával szépített a mérkőzés utolsó pillanataiban.

A Barcelona jobban játszott ellenfelénél, a Real Madrid játékosai (elsősorban Dani Carvajal, Rüdiger és Camavinga) súlyos egyéni hibákat követtek el.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×