eur:
394.59
usd:
365.44
bux:
71738.76
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
DOHA, QATAR - NOVEMBER 18: Fans observe a mural of football legend Pele ahead of the FIFA World Cup Qatar 2022 on November 18, 2022 in Doha, Qatar. (Photo by Buda Mendes/Getty Images)
Nyitókép: Buda Mendes/Getty Images

Friss hír Pelé állapotáról

Kylian Mbappé, a világbajnoki mezőny legértékesebb játékosa szombaton szép gesztust tett, „Imádkozz a Királyért” – írta a közösségi médiában. Brazíliai hírek szerint Pelé, a háromszoros világbajnok állapota valamelyest javult az elmúlt 24 órában, noha a helyzet még mindig nagyon súlyos.

A szurkolók a brazilok pénteki mérkőzésén egy óriási transzparenssel kívántak jobbulást a futball királyának, Dohában az egyik torony világító fényreklámja ugyanezt az üzenetet közvetítette. A világ aggódik Peléért. Mbabbé üzent, Jürgen Klinsmann, Niclas Otamendi, Harry Kane és még jó néhány sztár írt bátorító sorokat vagy, mondott bátorító mondatokat.

A Sao Pauló-i kórház azt közölte, hogy „még mindig kezelés alatt áll, állapota továbbra is stabil".

Az Instagramon Pelé üzent, persze, azt nem tudni, hogy nem valaki a nevében tette-e ezt meg: „Barátaim, szeretnék mindenkit megnyugtatni és pozitívnak tartani – szól az üzenet. – Erős vagyok, sok reménnyel. Szeretnék köszönetet mondani az egész orvosi és ápolói csapatnak az ellátásért, amit kaptam. Nagyon hiszek Istenben, és minden szeretetüzenet, amit tőletek kapok a világ minden tájáról, feltölt energiával. Ahogyan Brazíliát is nézni, a világbajnokságon!”

Fabio Nasri endokrinológus, Rene Gansl onkológus és Miguel Cendoroglo Neto, az Albert Einstein kórház orvosi és kórházi szolgáltatásokért felelős igazgatója-felügyelője nyilatkozatot adott ki, amely szerint „Edson Arantes do Nascimento múlt kedden (november 29-én) került az Israelita Albert Einstein Kórházba a 2021 szeptemberében azonosított vastagbéldaganat kemoterápiás kezelésének felülvizsgálatára. Még mindig kezelés alatt áll, egészségi állapota továbbra is stabil.

Jól reagált a légúti fertőzések ellátására is, állapota az elmúlt 24 órában nem romlott”

– olvasható a brazil sportnapilapban a Lancéban.

Címlapról ajánljuk
Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

Nem hagyja annyiban az Árpád hídi ámokfutó őrizetének enyhítését az ügyészség

A Fővárosi Főügyészség fellebbezést nyújtott be az ellen a bírósági döntés ellen, amely szerint az egy éve halálos balesetet okozó Árpád hídi autós Budapest közigazgatási határain belül szabadon mozoghat. Az InfoRádió Rab Ferencet, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivőjét kérdezte az ügyben.

Seremet Sándor: fontos jelzést küldött Orbán Viktor a kijevi látogatásával

A miniszterelnök kijevi látogatása cáfolja azt a narratívát, amely szerint a magyar kormány ukránellenes lenne – erről beszélt az InfoRádióban a Magyar Külügyi Intézet vezető kutatója, a Neumann János Egyetem Eurázsia Központ kutatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×