eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
Ádám Martin a labdarúgó Nemzetek Ligája A divíziója 3. csoportjában játszott Magyarország - Olaszország mérkőzésen a Puskás Arénában 2022. szeptember 26-án. Magyarország-Olaszország 0-2.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Ádám Martin hazatér Dél-Koreából

"Ha jelenlegi formámat jövő nyárig tartani tudom, akkor el lehet gondolkodni az újabb szintlépésen" - közölte dél-koreai bajnokságban játszó csatár.

A 27 éves futballista erről csütörtökön beszélt a közmédiának, és az interjúban elmondta, november elején hazautazik családjával, a távol-keleti ország bajnokságának következő idénye pedig majd február közepén-végén indul.

"A pontos programot még nem tudom, erről egyelőre nem kaptam információt, de a mostani utolsó forduló után maradunk egy kicsit Koreában, mert lesznek még különböző eseményei a csapatnak, amiket itt eléggé komolyan vesznek, azokon részt kell vennem" - nyilatkozta Ádám. Hozzátette, ebben az időszakban is edzésben marad, illetve várja a válogatott meghívót, reméli, hogy ismét szerepelhet a nemzeti együttesben.

Az Ulszanhoz nyáron érkezett támadó gólokkal és gólpasszokkal segítette bajnoki címhez a csapatát, amely 17 év szünet után múlt vasárnap biztosította be bajnoki aranyérmét a Kangvon FC vendégeként aratott 2-1-es győzelemmel. Ádám a találkozón a Hyundai első találatát előkészítette, a második, diadalt és aranyérmet érő gólt pedig maga szerezte.

"Természetesen ez nagyszerű érzés volt, de úgy gondolom, hogy a Csonbuk elleni, előző fordulóban aratott siker volt a végső győzelem kulcsa" - mondta a nyolcszoros válogatott labdarúgó, aki 13 bajnoki mérkőzésen 9 gólt szerzett és 3 gólpasszt adott az Ulszan színeiben.

Ádám jelezte, a hétvégén sorra kerülő zárófordulóban hazai közönség előtt játszanak, és szeretnének szép eredménnyel búcsúzni a bajnokságtól.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×