eur:
401.37
usd:
365.71
bux:
73411.75
2024. október 5. szombat Aurél
Manchester, 2018. március 24.Az argentin Angel Di Maria (j) és az olasz Marco Verratti az Argentína - Olaszország barátságos labdarúgó-mérkőzésen Manchesterben 2018. március 23-án. Az argentin válogatott 2-0-re győzött. (MTI/EPA/Peter Powell)
Nyitókép: Peter Powell

Olasz bajnokság: a Juventus egyelőre nem számíthat Angel Di Maríára

Súlyosabb sérülést szenvedett a Juve argentin válogatott játékosa, így valószínűleg november elejéig nem is játszhat.

A 34 éves futballistának kedden, az izraeli Makkabi Haifa vendégeként 2-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-mérkőzésen sérült meg a jobb combizma, melyet csütörtökön vizsgáltak meg tüzetesebben az orvosok.

A Juventus közlése alapján Di Maríának nagyjából 20 napot kell kihagynia, világbajnoki szereplése így nincs veszélyben.

A támadó várhatóan helyet kap majd a november 20-án kezdődő katari vb-n szereplő argentin csapatban. Az együttes a C csoportban Szaúd-Arábiával, Mexikóval, valamint Lengyelországgal találkozik majd.

A Juventusnak nagyon nem jött jól Di María kényszerű kiválása, a csapatnak ugyanis nélküle is temérdek sérültje van. Massimiliano Allegri vezetőedző tanítványai kilenc forduló után csak nyolcadikak a Serie A-ban, a BL-ben pedig négy kör után harmadikok a csoportjukban, s nagyon nehéz dolguk lesz a továbbjutás kiharcolása szempontjából, mert előbb a Benficához utaznak, aztán a Paris Saint-Germaint fogadják.

Címlapról ajánljuk
Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Lévai Ferenc: páriákká váltak Magyarországon a halgazdaságok

Halastavak természetiérték-fenntartó szerepének támogatása címmel több mint hárommilliárd forintos kerettel nyílt pályázati felhívást írtak ki a haltermelőknek. Lévai Ferenc, a Magyar Akvakultúra és Halászati Szakmaközi Szervezet szóvivője szerint ez a támogatás gyakorlatilag semmire sem elég, az ágazatot magára hagyták.

Aggasztó ütemben öregszik a magyar társadalom, nagy bajokat okozhat ez a betegség

Néhány évtizeden belül a társadalom egyharmada 65 éven felüli lesz, így a családok mellett a szociális és egészségügyi ellátórendszernek is fel kell készülnie arra, hogy nagyobb feladatot jelent majd a demens betegek gondozása – mondta az InfoRádióban Beneda Attila család- és népesedéspolitikáért felelős helyettes államtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.07. hétfő, 18:00
Karácsony Gergely
Budapest főpolgármestere
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 5. 19:01
×
×
×
×