eur:
385.83
usd:
356.54
bux:
68864.24
2024. május 15. szerda Szonja, Zsófia
Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig játékosa a német labdarúgókupa elődöntőjében, az FC Union Berlin ellen játszott mérkőzésen Lipcsében 2022. április 20-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Clemens Bilan

Szoboszlai Dominikék edzője: aki Glasgow-ban nyer, sok helyen tud nyerni

Örömmel fogadta csapata hosszú idő utáni első idegenbeli győzelmét az RB Leipzig vezetőedzője.

A magyarok közül Szoboszlai Dominikot a 76. percben lecserélték, Willi Orbán viszont végigjátszotta a skóciai találkozót, melyen a lipcseiek fél év után az első idegenbeli sikerüket aratták.

"Hűha, erről nem tudtam, de ezt a statisztikát most félretesszük. Aki Glasgow-ban nyer, az sok helyen tud nyerni" - jelentette ki a szeptemberben kinevezett Rose. "Két vereséggel kezdtük a BL-szezont, de most már valóban belelendültünk, persze messze még a vége. Két meccsünk még hátravan, másodikok vagyunk a Real Madrid mögött" - tette hozzá.

A német gárda előzőleg április 17-én nyert vendégként, akkor Leverkusenből hozta el a három pontot egy 1-0-s sikerrel.

A sérült Gulácsi Pétert nélkülöző Leipzig akár már a következő körben kiharcolhatja a BL-nyolcaddöntőt, ehhez otthon le kell győznie a címvédő Realt, miközben a Sahtar Donyecknek nem szabad nyernie Glasgow-ban. Az F csoportban a tízpontos Real Madridot az RB Leipzig követi hattal, míg a Sahtarnak öt, a Celticnek pedig egy pontja van.

Címlapról ajánljuk
Állandó megfigyelés alá került a német AfD

Állandó megfigyelés alá került a német AfD

A münsteri bíróság elfogadta a szövetségi alkotmányvédelmi hivatal indítványát, és szélsőjobboldali "gyanú" miatt engedélyezte az Alternatíva Németországnak párt állandó megfigyelését. Az AfD vezető máris jelezték, fellebbeznek a döntés ellen.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.15. szerda, 18:00
Prőhle Gergely
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukacs Intézet programigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×