eur:
395.79
usd:
369.04
bux:
71820.7
2024. július 2. kedd Ottó
BUDAPEST, HUNGARY - SEPTEMBER 26: Adam Szalai of Hungary  inspects the pitch prior to the UEFA Nations League League A Group 3 match between Hungary and Italy at Puskas Arena on September 26, 2022 in Budapest, Hungary. (Photo by Laszlo Szirtesi/Getty Images)
Nyitókép: Szirtesi László/Getty Images

Ilyen volt Szalai Ádám búcsúbeszéde a B-középből - videó

Utolsó válogatott mérkőzésén lépett pályára a csapatkapitány.

A hétfői, olaszok elleni, 2-0-ra elveszített Nemzetek Ligája-mérkőzés után (amelyet nem játszott végig) a pályára visszatérve a teltházas stadion tapsolta és éltette Szalai Ádámot.

Ő a B-közép előtt állva mondott köszönetet - így nézett ki ez a szektorból készült videón. (Ezen a felvételen sokkal jobban hallani, mint mondott, mint amennyire a televíziós közvetítésben érthető volt.)

Címlapról ajánljuk

Emelt készültségi szinten több európai katonai bázis – Tálas Péter elmondja, van-e terrorveszély

Az európai támaszpontokon tíz év után rendeltek el Charlie fenyegetettségi szintet, és azt sem lehet kizárni, hogy támadás készül valamelyik létesítmény ellen. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont John Lukacs Intézetének egyetemi docense az InfoRádióban elmondta: valószínűleg a környező helyzet általános romlása miatt, elővigyázatosságból kellett ilyen biztonsági intézkedést hozni.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×