eur:
395.06
usd:
367.97
bux:
71611.5
2024. július 2. kedd Ottó

Szilágyi Áron távol tartaná magát a celebvilágtól

Nem érdekli a politizálás és a celebvilághoz sem szeretne tartozni Szilágyi Áron. A háromszoros olimpiai bajnok kardozó az InfoRádiónak adott csaknem 50 perces interjúban kifejtette, hogy bár elnökként vezeti egyesülete, a Vasas vívószakosztályát, nem tervezi a pályafutása végét, ebben az időszakban pedig az aktív sporton túl minden egyéb feladatba inkább csak belekóstolni lehet. A teljes beszélgetés meghallgatható hétfőn este hat órától az Aréna című műsorban.

Az elmúlt 10 évben sikert sikerre halmozó versenyzőnek az egyik legkellemetlenebb riválist, Sandro Bazadzét és egy szenzációs napot kifogó tehetséget, Maxime Pianfettit is le kellett győznie Kairóban ahhoz, hogy ne csak egy világbajnoki érmet nyerjen, hanem pályafutása első vb-győzelmét arassa egyéniben.

A műsorban az Egyiptomban töltött napok kulisszatitkai és érdekességei mellett Szilágyi Áron beszél a 2020-as évek versenyein elért szenzációs győzelmi rátájáról, Gémesi Csanád célzatos megjegyzéséről, a párizsi olimpiáig vezető útról és az utánpótlásról is.

Kiderül, hogy miként reagál a zsűri hibásnak tartott döntéseire, és azt is, hogyan kezelik az egymás elleni csörtéket csapat- és szobatársával, Szatmári Andrással.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×