eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Sztanyiszlav Csercseszov, a sorozatban negyedszer bajnok Ferencváros labdarúgócsapatának vezetőedzője, miután csapata 2-1-re legyőzte ősi riválisukat, a vendég Újpestet a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójában a Groupama Arénában 2022. április 24-én.
Nyitókép: MTI/Illyés Tibor

Megvan a Ferencváros következő két BL-selejtezős időpontja

A Qarabag vendégeként Bakuban kezdenek a csapatok, jövő szerdán 8-kor.

Jövő szerdán, közép-európai idő szerint 20 órától játssza első mérkőzését a labdarúgó Bajnokok Ligája selejtezőjének harmadik fordulójában a Ferencváros, amely az azeri Qarabaggal találkozik.

Az európai szövetség (UEFA) honlapja szerint a magyar bajnok a bakui Tofiq Bahramov Stadionban kezdi a párharcot, amelynek visszavágójára augusztus 9-én, kedden kerül sor a Groupama Arénában.

A népligetiek szerdán a Slovan Bratislava idegenbeli 4-1-es legyőzésével jutottak a harmadik fordulóba, és ezzel azt is biztossá tették, hogy az ősszel ott lesznek valamelyik nemzetközi kupasorozat főtábláján.

A magyar bajnoknak a Qarabag után még egy párharcot kellene sikerrel vennie a BL-főtáblás szerepléshez: a negyedik selejtezőkör sorsolását kedden délben rendezik Nyonban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×