eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A Balaton-átevezés résztvevői Fonyódnál 2019. július 6-án. A versenyzőknek 10,2 kilométeres távot kell teljesíteniük Fonyódtól Badacsonytomajig és vissza.
Nyitókép: MTI/Varga György

Az erős szél miatt új időpontban lesz a Balaton-átevezés

Csak egy nappal csúsztatták későbbre a közkedvelt versenyt.

Fonyód önkormányzata közleményben tudatta, hogy a XI. Balaton-átevezést Fonyód és Badacsony között június 25. helyett az előre kijelölt esőnapon, június 26-án, vasárnap tartják meg – írja a hirbalaton.hu. A helyszín változatlanul a fonyódi kutyás fürdetőhely partszakasza.

A hagyományos Badacsony-Fonyód távon kívül lesz egy maratoni útvonal is, amely Balatonfenyvest is érinti. Bővült a kategóriák száma: kajak, kenu, sárkányhajó, SUP és más evezős csónak kategóriában külön is indulhatnak nők és férfiak. A szervezők tájékoztatása szerint a helyszínen lehet még nevezni. A maratoni távra 10 órától, a hagyományos Fonyód-Badacsony-Fonyód 9 kilométeres távra 11 órától lehet startolni.

Címlapról ajánljuk
Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

Az MI kinyitja a világot az okostelefon-használóknak, de ezt nem mindenki élvezheti

A legújabb, legfejlettebb mesterséges intelligencia-funkciók továbbra is a csúcskategóriás készülékek privilégiumai maradnak – mondta az InfoRádióban a hwsw.hu informatikai szakportál újságírója. Koi Tamás hozzátette: még jó ideig csak azok számára lesznek elérhetők ezek a funkciók, akik a legmodernebb, legdrágább telefonokat vásárolják meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×