eur:
399.24
usd:
360.48
bux:
73696.46
2024. október 2. szerda Petra
PARIS, FRANCE - MAY 27: Carlos Alcaraz of Spain plays against Sebastian Korda (not seen) of USA in the menâs third round match at the French Open tennis tournament, Roland âGarros, Paris, France on May 27, 2022. (Photo by Mine Kasapoglu/Anadolu Agency via Getty Images)
Nyitókép: Anadolu Agency

Alcaraz és Hacsanov a nyolcaddöntőben a Roland Garroson

A hatodik helyen kiemelt spanyol Carlos Alcaraz és a 21.-ként rangsorolt orosz Karen Hacsanov bejutott a nyolcaddöntőbe a párizsi francia nyílt teniszbajnokságon.

A péntek késő esti programban Alcaraz az amerikai Sebastian Kordát verte három szettben, míg Hacsanov a brit Cameron Norrie-nál bizonyult jobbnak négy játszmában.

A 19 éves spanyol teniszező 2006 óta a legfiatalabb férfi játékos a legjobb 16 között a Roland Garroson - akkor Novak Djokovic jutott tinédzserként a nyolcaddöntőbe. Alcaraz a mostani győzelemmel egyben visszavágott a 21 esztendős Kordának az áprilisi, monte-carlói vereségért, amely az egyetlen kudarca volt az idei salakpályás szezonban.

Alcaraz és Hacsanov egymással csap majd össze a 16 között.

Eredmények, 3. forduló (a nyolcaddöntőbe jutásért):

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 12:12
×
×
×
×