eur:
397.66
usd:
358.41
bux:
74158.95
2024. október 1. kedd Malvin
Match ball lying on the parquet near 9 m line.
Nyitókép: Dziurek/Getty Images

Az "egekig" erősítik a Tatabánya férfi kézilabdacsapatát

Két honosított magyar válogatott sportoló folytatja a bronzéremre törő alakulatnál.

Az egyaránt magyar válogatott Rodríguez Álvarez Pedro és Topic Petar nyáron távozik a Balatonfüred férfi kézilabdacsapatától és Tatabányán folytatja pályafutását.

A spanyol származású jobbszélső 2016 óta játszik Magyarországon, előbb a Pick Szegedben szerepelt, 2019 óta pedig Balatonfüreden kézilabdázik.

"Először is azért választottam a Tatabányát, mert számomra fontos, hogy a válogatott játékosok egy ligában vagy akár egy csapatban is játszanak, ezzel erősítve mind a bajnokságot, mind a válogatottat. Másrészről pedig tetszett a projekt, amit felvázoltak nekem" - idézi a Grundfos Tatabánya KC honlapja Rodríguezt.

A horvát származású beálló, Topic Petar ugyancsak 2016-ban került Magyarországra, előbb a Vác együttesében szerepelt, majd Balatonfüredre került. Mindkét kézilabdázó 2020-ban szerezte meg a magyar állampolgárságot, részt vettek tavaly az egyiptomi világbajnokságon és idén a részben hazai rendezésű Európa-bajnokságon is a magyar válogatottal.

Címlapról ajánljuk
Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Kövér László Orbán Balázsról, a Tisza Pártról és a jegybankelnök megválasztásáról

Aki államtitkári pozíciót tölt be, az ne kezdjen el értelmiségi módon viselkedni és okoskodni, mert hibát követ el, vagy ha nem is követ el hibát, de megkeresik benne azt a lehetőséget, hogy ellene fordítsák azt, amit mondott – mondta Kövér László, az Országgyűlés és a Fidesz országos választmányának elnöke az InfoRádió Aréna című műsorában. Beszélt a költségvetés elfogadásának várható időpontjáról, a leendő jegybank elnök személyéről, az amerikai elnökválasztásról és az Európai Unió és Magyarország jövőbeni kapcsolatáról is.

"Libanon az ország történetének egyik legveszélyesebb szakaszába ért"

Heves összecsapások folynak az izraeli hadsereg egyik hadosztálya és a Hezbollah között Dél-Libanonban. Megszólalt az országába való izraeli behatolásról Nadzsib Mikati kormányfő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.01. kedd, 18:00
Csató Gábor
az Országos Mentőszolgálat főigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×