eur:
394.97
usd:
367.41
bux:
72094.79
2024. július 1. hétfő Annamária, Tihamér

Simán nyert Bielefeldben a Bayern

A sorozatban 11. aranyérmére hajtó Bayern München háromgólos győzelmet aratott az Arminia Bielefeld vendégeként a német labdarúgó-bajnokság 30. fordulójának első vasárnapi mérkőzésén.

A bajorok egymást követő negyedik sikerükkel megőrizték kilencpontos előnyüket a második Borussia Dortmunddal szemben, így ismét nagyot léptek 32. bajnoki címük felé. A hét kör óta nyeretlen hazaiak pedig továbbra is kieső helyen állnak.

Bundesliga, 30. forduló:

később:

Union Berlin-Eintracht Frankfurt 17.30

TSG 1899 Hoffenheim-Greuther Fürth 17.30

Bayer Leverkusen-RB Leipzig 19.30

Címlapról ajánljuk
Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Kiss László: gigantikus kataklizmákba enged betekintést a kínai Hold-lelet

Visszatért a Földre a Hold távoli oldaláról gyűjtött ritka kőzetmintákkal a kínai űrszonda. Kiss László csillagász, akadémikus, a HUN-REN Csillagászati és Földtudományi Kutatóközpont főigazgatója szerint a küldetés különlegessége, hogy először érkezett vele olyan holdi kőzetminta, amelyet egy szonda a Hold távoli, Földről nem látható oldalán gyűjtött.

Emmanuel Macron táborát "majdnem sikerült eltörölni" - jelentette ki Marine Le Pen

A Marine Le Pen által fémjelzett jobboldali Nemzeti Tömörülés vezet a francia nemzetgyűlési választások vasárnap tartott első fordulójában a voksok nagyjából 34 százalékával az IFOP, Ipsos, OpinionWay és Elabe közvélemény-kutató cégek exit poll felmérései szerint.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×