eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
BERLIN, GERMANY - OCTOBER 02: Roland Sallai of Freiburg runs with the ball during the Bundesliga match between Hertha BSC and Sport-Club Freiburg at Olympiastadion on October 02, 2021 in Berlin, Germany. (Photo by Alexander Hassenstein/Getty Images)
Nyitókép: Alexander Hassenstein

Sallai duplájával nyert a Freiburg

A Freiburg Sallai Roland duplájának is köszönhetően 3-0-ra legyőzte a vendég Bochumot a német labdarúgó-bajnokság harmincadik fordulójában.

A magyar válogatott támadó a 16. percben csínbe kapott labdát szerzett meg az ellenfél játékosa elől, majd miután csapattársától visszakapta, a tizenhatoson belül lapos lövéssel vette be a hosszú alsót, csapata második gólját szerezve. Az 53. percben baloldali beadást követően nyolc méterről fejjel állította be a végeredményt.

A tabellán második Borussia Dortmund féltucat gólt szerezve ütötte ki hazai pályán a Wolfsburgot úgy, hogy a szünetben már 5-0 állt az eredményjelzőn.

Bundesliga, 30. forduló:

SC Freiburg-VfL Bochum 3-0 (2-0)

Borussia Dortmund-VfL Wolfsburg 6-1 (5-0)

FSV Mainz 05-VfB Stuttgart 0-0

FC Augsburg-Hertha BSC 0-1 (0-0)

később:

Borussia Mönchengladbach-1. FC Köln 18.30

vasárnap játsszák:

Arminia Bielefeld-Bayern München 15.30

Union Berlin-Eintracht Frankfurt 17.30

TSG 1899 Hoffenheim-Greuther Fürth 17.30

Bayer Leverkusen-RB Leipzig 19.30

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Folytatódnak az orosz bombázások, miközben az ukránok katonai célpontoknak látszó bábukkal próbálkoznak - Háborús híreink vasárnap

Az orosz bombázás három civilt ölt meg szombaton Ukrajna déli részén, Herszonban - közölték tisztviselők. Az éjszakai orosz csapások miatt több mint 100 ezer háztartás maradt áram nélkül Észak-Ukrajnában, és megszűnt a vízellátás egy regionális fővárosban - közölték szombaton az ukrán hatóságok. Közben tűz ütött ki egy gázvezetéken a Krímben - közölték vasárnap az oroszok által telepített hatóságok, akik szerint baleset történt, áldozatok pedig nincsenek. Az ukrán légierő parancsnoka mindemellett arról számolt be, hogy erői megtévesztették az orosz csapatokat katonai célpontoknak látszó modellekkel, amelyek ellen az oroszok rakétákat vetettek be. Háborús híreink vasárnap.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×