eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A boszniai Muhamed Besic (b) és az argentin Lionel Messi a brazíliai labdarúgó-világbajnokság F csoportjának első fordulójában a Rio de Janeiró-i Maracana Stadionban 2014. június 15-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Oliver Weiken

Túl sok 180 millió forint egy Messi-kártyáért? Nem mindenkinek – fotó

Ennyiért kelt el egy aukción a tízdarabos limitált széria egyik darabja.

Nem kevesebb mint 522 ezer dollárért talált gazdára egy aukción az a sportkártya, amely az argentin labdarúgás kiemelkedő egyéniségét, a jelenleg a Paris Saint-Germainben játszó Lionel Messit ábrázolja válogatott mezben.

Az Olé című Buenos Aires-i sportlap beszámolója szerint az árverést online tartották, a legmagasabb összeggel licitáló vevő nevét nem közölték.

Összesen tíz ilyen kártyát bocsátottak ki 2013-ban, amelyen az időközben hétszeres aranylabdássá előlépett Messi azt a mezt viseli, melyben az argentin válogatott tagjai játszottak a 2014-es világbajnokságon. A dél-amerikai ország nemzeti együttese a brazíliai vb-n bejutott a fináléba, ahol 1-0-ra kikapott a németektől. A torna legjobb játékosának Messit választották.

A világsztár csatárt ábrázoló sportkártyák egyikéért sem fizettek korábban annyit, mint a most elkeltért.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×