eur:
399.63
usd:
361.37
bux:
73581.44
2024. október 2. szerda Petra

Emberhátrányban mentett pontot a Fehérvár

Hiába vezetett a sereghajtó MTK, Nego a hajrában egyenlített az OTP Bank Liga 27. fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén

Az első félidő első részében közepes iram mellett a mezőnyben küzdöttek a csapatok, a kapuk nem forogtak veszélyben. A huszadik perctől viszont felélénkült az iram, elsősorban a Fehérvár próbált kezdeményezni, de a gólhelyzeteket az MTK dolgozta, majd hagyta ki sorra. A szünet előtt a vendégek is életjelet adtak magukról Nikolics révén, és érvénytelen találatot is szereztek.

Hazai góllal kezdődött a második játékrész, az 52. percben Mezei szabadrúgásból volt eredményes. A gól után az MTK beszorult saját térfelére, bár inkább a hazaiak zártak vissza, mintsem a fehérváriak szorították volna be őket. A vendégek előtt azonban ritkán adódott lehetőség, és akkor is pontatlanok voltak a befejezéseknél. A 79. perctől már emberhátrányban is volt a vendégcsapat: Fiola elsőre sárga laposnak ítélt szerelési kísérletét a videovisszajátszást követően piros lapra változtatta Bogár játékvezető. A 84. percben az MTK-védelem kihagyását kihasználta a Fehérvár, szabadrúgás után Nego talált be közelről. A végjáték mindkét kapu előtt tartogatott még gólhelyzetet, újabb találat azonban már nem született.

Címlapról ajánljuk

Kis-Benedek József: Irán maga lépett akcióba, és ez az eszkaláció irányába mutat

Izrael nem számított az iráni csapásra, Teherán viszont nem akart nagyobb támadást indítani – értékelte az újabb közel-keleti konfliktust Kis-Benedek József. A biztonságpolitikai szakértő beszélt arról is, hogy Irán a Nyugat által eddig nem ismert rakétákkal támadott, amelyek nagyon gyorsan elérték Izrael területét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.10.02. szerda, 18:00
Kis-Benedek József
biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. október 2. 12:12
×
×
×
×