eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Thomas Müller, a Bayern München játékosa ünnepli gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája negyeddöntőjében játszott FC Barcelona - Bayern München mérkőzésen a lisszaboni Luz stadionban 2020. augusztus 14-én.
Nyitókép: MTI/EPA/REUTERS pool/Rafael Marchante

Győztes karakter - Sporttörténelmet írt Thomas Müller

Soha senki nem nyert még 300 bajnokit a Bundesligában játékosként, ő az első.

A címvédő és listavezető Bayern München ha nehezen is, de legyőzte a vendég Augsburgot a német labdarúgó-bajnokság 29. fordulójának szombati játéknapján.

A sorozatban tizedik bajnoki címükre hajtó müncheniek 2021. november 6. óta először játszhattak telt ház előtt otthon, de az Allianz Arena közönségének az első félidőben csalódnia kellett, ugyanis a Bayernnek nem volt kaput eltaláló próbálkozása. A müncheni játékosok szerdán a Villarreal otthonában 1-0-ra elveszített Bajnokok Ligája-negyeddöntőben sem céloztak jól, és 2009 áprilisa óta először fordult elő, hogy a Bayern két egymást követő tétmérkőzésen egy félidőt kapura lövés nélkül játszott.

A müncheniek becsületét végül Robert Lewandowski mentette meg, a lengyel csatár 11-esből döntötte el a találkozót, 19 bajnokiján ez volt a 23. találata az Augsburg ellen.

Thomas Müller, a Bayern világbajnok támadója sporttörténelmet írt, a 32 éves futballista a Bundesliga fennállásának első mezőnyjátékosa, aki 300 győztes meccsen lépett pályára.

Bundesliga, 29. forduló:

Bayern München-FC Augsburg 1-0 (0-0)

Greuther Fürth-Borussia Mönchengladbach 0-2 (0-2)

1. FC Köln-FSV Mainz 3-2 (0-1)

VfL Wolfsburg-Arminia Bielefeld 4-0 (2-0)

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×