eur:
395.02
usd:
368.22
bux:
71567.76
2024. július 2. kedd Ottó
Diego Maradona of Argentina #10 shakes hands with Peter Shilton of England before the 1986 FIFA World Cup Quarter Final on 22 June 1986 at the Azteca Stadium in Mexico City, Mexico. Argentina defeated England 2-1 in the infamous Hand of God game. (Photo by David Cannon/Getty Images)
Nyitókép: David Cannon/Getty Images

Maradona rossz meze kerülhetett kalapács alá

A futball-legenda lánya biztos benne, nem az a dressz kerül elárverezésre, amiben apja duplázott az angolok ellen.

A Sotheby’s aukciósház árverésre bocsátotta Diego Maradonának azt a mezét, melyben a futball-legenda az angolok elleni 1986-os vb-negyeddöntő két történelmi gólját szerezte – írja az m4sport.hu oldal.

Legalábbis ezt hitték, az argentin zseni lánya és exfelesége azonban állítja, rossz mez kerül kalapács alá, mert Maradona nem azt a dresszt viselte a második félidőben.

Az aukciósház által árverésre bocsátott mez jelenlegi tulajdonosa az angol középpályás, Steve Hodge, ám ezt a trikót a szünetben levette Maradona.

„Biztos vagyok benne, hogy Hodge-nak nincs meg apám második félidőben viselt meze. Annál is inkább, mert tudom, kinél van, de őrültség lenne elárulnom” – mondta Maradona lánya, Dalma az argentin rádiónak.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Magyarország valójában csak egy hatalmas Budapest? Néhány megye nagy gondban van

Magyarország valójában csak egy hatalmas Budapest? Néhány megye nagy gondban van

Budapest gazdasági súlya mindig is hatalmas volt hazánkban, az ezredforduló óta pedig összességében még növekedett is. Néhány megye azonban gyengén teljesített, és érdemben veszítettek gazdasági súlyukból. A főváros kétszer olyan fejlett, mint az ország átlagos gazdasági teljesítménye, miközben az ország keleti felén 50-60% alatti teljesítményeket is látunk. Jó hír, hogy a megyék túlnyomó többsége felzárkózást mutat az EU-átlaghoz, azonban van olyan térség, ahol stagnálás, illetve visszaesés látszik. Hazánk példáján is látszik, ami az elmúlt egy-két évtizedben egyre jellemzőbb: leginkább a szolgáltatószektor képes dinamizálni egy térséget.

EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:34
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×