eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A felcsúti Shahab Zaheditabar (k), valamint a ferencvárosi Muhamed Besic (b) és Dibusz Dénes a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójában játszott Puskás Akadémia FC-Ferencvárosi FC mérkőzésen a felcsúti Pancho Arénában 2022. április 3-án.
Nyitókép: MTI/Vasvári Tamás

Nem tudott nyerni a Fradi Felcsúton

Döntetlen az OTP Bank Liga rangadóján.

A második helyezett Puskás Akadémia kétgólos hátrányból felállva 2-2-es döntetlent játszott a címvédő és listavezető Ferencvárossal a labdarúgó OTP Bank Liga 26. fordulójának zárómérkőzésén.

A forduló rangadója felcsúti lesgóllal indult, a vezetést azonban a Ferencváros szerezte meg Esiti révén. Az előny tudatában még támadóbbá vált a vendégek játéka, de nem tudták megduplázni előnyüket. A félidő végén meddő fölénybe került a Puskás Akadémia, ám az eredmény nem változott.

Fordulást követően gyorsan növelte előnyét a Fradi, de mintha a biztos vezetés kényelmessé tette volna a fővárosiakat. Előbb Kozak fejelt a vendégkapuba, majd négy perccel később Stronati révén kiegyenlített a Puskás Akadémia. A folytatásban is inkább a hazaiak akarata érvényesült, ám nem tudtak újabb gólt szerezni, így maradt a döntetlen.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×