eur:
393.12
usd:
363.59
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Sorozatban hatodszor kapott ki a Fehérvár

Negatív klubrekordot állított be a csapat.

A ZTE hazai pályán 2-0-ra legyőzte vasárnap a MOL Fehérvárt a labdarúgó OTP Bank Liga 23. fordulójában.

Napsütéses, de hűvös, szeles időben rendezték a mérkőzést, melyen az elején mezőnyfölényben játszott a vendég csapat. Az első helyzetet azonban a hazai együttes alakította ki, majd nem sokkal később a vezetést is megszerezte egy bedobást követően adódó nagy lehetőség kihasználásával. A bekapott gól megnehezítette a Fehérvár dolgát, holott a dinamika addig is hiányzott a játékából. A félidő egészét tekintve a hazaiak taktikusabban és fegyelmezettebben játszottak, a székesfehérváriak nem találtak rajtuk fogást. Az utolsó percekben sok volt a szabálytalanság, játékmegszakítás, és mindkét kispad kapott sárga lapot reklamálásért.

A szünet után gyorsan a ZTE kapujába talált a Fehérvár, de a videós visszajátszás bizonyította, hogy a gólt les előzte meg. Nagy erőket mozgósított a vendégcsapat az egyenlítésért, jöttek a cserék is, alapvetően azonban nem változott a helyzet: bár időnként nőtt a nyomás a zalaegerszegieken, továbbra is jól védekeztek és veszélyes ellentámadásokat vezettek. Ráadásul a hajrához közeledve büntetőhöz jutottak, Heister szorításában esett el a 16-oson belül Ubochioma, Koszta pedig növelte az előnyt, és egyben el is döntötte a mérkőzést.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×