eur:
396.52
usd:
371.04
bux:
0
2024. június 28. péntek Irén, Levente
Varga Dénes a világméretű koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as tokiói nyári olimpia férfi vízilabdatornájának negyeddöntőjében Horvátország ellen játszott mérkőzésen a tokiói Tacumi Vízilabdaközpontban 2021. augusztus 4-én. Magyarország - Horvátország 15-11.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Megműtötték Varga Dénest, részleteket árult el

"Kifejezetten férfiakat érintő betegségből" lábadozik, de az FTC vízilabdacsapatának kapitánya a Barceloneta elleni BL-mérkőzésen még nem bevethető.

Már elkezdhetett edzeni Varga Dénes, de még nem bevethető, így csapatkapitánya nélkül küzd meg szerdán a Barcelonetával is a BL-ben az FTC-Telekom Waterpolo vízilabdacsapat. (Az első mérkőzés idegenben 12-12-es döntetlennel zárult.)

"Az itthoni, Dinamo Tbiliszi elleni meccsünk napján megállapítottak nálam egy kifejezetten férfiakat érintő betegséget, aminek a kezelése nem tűrt halasztást" - olvashatók Varga Dénes szavai a Fradi.hu portálon.

A betegség beavatkozást is igényelt, amire 9 napig kellett készülni, a műtét után pedig két hét kihagyásra is szükség volt még, mire újra terhelhetővé vált a sportoló, aki bízik benne, hogy hamarosan teljes értékűvé válhat a medencében.

Varga Dénes március végén ünnepli 35. születésnapját. A jelenlegi bajnokságban 11 meccsen 13 gólt lőtt, a Magyar Kupában 5 alkalommal 12-t. A Bajnokok Ligájában lejátszott 7 mérkőzésen 16-szor került a neve a táblára.

Címlapról ajánljuk
A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

A tagországok vezetői Ursula von der Leyen mandátumának meghosszabbítását javasolják

Az Európai Tanács élére António Costa volt portugál miniszterelnököt választották meg. Kaja Kallas észt miniszterelnököt pedig az EU külügyi és biztonságpolitikai főképviselője lesz.

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata a szlovákiai balesetnek

A jelenlegi információk alapján nincs magyar áldozata vagy sérültje a csütörtöki szlovákiai vonatbalesetnek – közölte Paczolay Máté, a külgazdasági és külügyminisztérium szóvivője. A dél-szlovákiai Érsekújvárhoz közeli vasúti átkelőnél tegnap délután autóbusszal ütközött össze egy Prágából Budapestre tartó gyorsvonat, a balesetben a legfrissebb információk szerint hét ember meghalt, öten pedig megsebesültek – közölte a szlovák mentőszolgálat.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.28. péntek, 18:00
Magyarics Tamás
külpolitikai szakértő, az Eötvös Loránd Tudományegyetem emeritus professzora
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×