eur:
395.4
usd:
368.55
bux:
71841.69
2024. július 2. kedd Ottó
Nyitókép: fradi.hu

Argentin bajnok és kupagyőztes szélsőt igazolt az FTC - videó

Az argentin Carlos Auzqui a River Plate együttesétől a labdarúgó OTP Bank Ligában címvédő Ferencvároshoz igazolt szombaton.

Az FTC honlapja szerint a támadószekció minden pozíciójában bevethető 30 éves játékos az Estudiantesnél nevelkedett, amelynek felnőtt csapatában 2010-ben mutatkozott be, és a szezon végén bajnoki címet ünnepelhetett. A River Plate-hez 2017-ben igazolt, a klub 2,5 millió eurót fizetett érte. Első idényében Argentin Kupát nyert új együttesével.

Másfél év után kölcsönadták, azóta a Huracán, a Lanús és az Atlético Talleres futballistája is volt. Az argentin élvonalban 137 mérkőzésen 24 gólt szerzett, a Libertadores Kupában 25 meccsen egy, a Copa Sudamericanában 16 találkozón egy találata volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×