eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Niklas Süle, a Bayern München játékosa (k) sárga lapot kap Daniele Orsato olasz játékvezetőtől a Paris Saint-Germain ellen a labdarúgó Bajnokok Ligájának lisszaboni döntőjében játszott mérkőzésen 2020. augusztus 23-án.
Nyitókép: MTI/EPA pool/Miguel A. Lopes

Nagy riválishoz távozik a Bayern védője

Niklas Süle úgy érezte, nem becsülik meg eléggé a Bayernnél.

Niklas Süle, a német labdarúgó-bajnokságban címvédő Bayern München válogatott védője a szezon végén a Borussia Dortmundhoz szerződik.

A Dortmund hétfőn jelentette be, hogy négy évre szóló megállapodást kötött a 195 centiméter magas futballistával.

A 26 éves Sülének lejár a szerződése, így ingyen távozik a müncheniektől, klubváltása mögött ügynöke, Volker Struth nyilatkozata szerint nem pénzügyi okok állnak, hanem az, hogy a játékos szerint nem becsülik meg őt eléggé a bajoroknál.

Süle a Hoffenheim színeiben mutatkozott be a Bundesligában, 2017-ben a Bayern 20 millió eurót adott érte, a Bundesligában összesen 213 mérkőzésen lépett pályára, a német válogatottban 37 meccse van.

A Bayernnek állítólag már megvan a terve Süle pótlására, a Bajnokok Ligája-győztes Chelsea két belső védőjének, az ugyancsak német válogatott Antonio Rüdigernek, illetve a dán Andreas Christensennek is lejár a szerződése, azaz ingyen "vihetők".

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×