eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Robert Lewandowski, a Bayern München játékosa örül góljának a német labdarúgó Szuperkupáért játszott Borussia Dortmund-Bayern München mérkőzésen Dortmundban 2021. augusztus 17-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Friedemann Vogel

Megtartaná kulcsembereit a Bayern

A lengyel Robert Lewandowskit, valamint az egyaránt világbajnok Manuel Neuert és Thomas Müllert is marasztalja a müncheni klub.

Herbert Hainer, a Bundesligában címvédő és listavezető klub elnöke azt szeretné, ha mindhárom játékos a Bayernből vonulna vissza.

A 35 éves Neuer, a 33 éves Lewandowski és a 32 éves Müller jelenlegi szerződése is jövő nyáron jár le, de Hainer vasárnap elmondta, hogy várhatóan a kapussal és a két csatárral is hosszabbítani szeretnének.

"Örülnék, ha mindhárman nálunk fejeznék be a pályafutásukat, és hiszek benne, hogy ez így is fog történni" - mondta Hainer.

Thomas Müller szombaton elárulta, a következő hetekben döntik majd el a klubvezetőkkel, hogy mikor kezdjék meg a tárgyalásokat a szerződésének meghosszabbításáról.

A saját nevelésű Thomas Müller 2008 nyarán mutatkozott be a bajorok első csapatában, Neuer 2011-ben, Lewandowski 2014-ben került a müncheniekhez.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×