eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Fucsovics Márton a cseh Jiri Vesely ellen játszik a wimbledoni teniszbajnokság férfi egyesének második fordulójában 2021. június 30-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Facundo Arrizabalaga

Váratlanul kikapott és kiesett Fucsovics Márton

Az ötödik helyen kiemelt Fucsovics Márton meglepetésre a nyitókörben búcsúzott az Adelaide-ben zajló, 521 000 dollár (170 millió forint) összdíjazású, keménypályás férfi tenisztornán.

A világranglistán 40. játékos kedden a 113. helyen álló fehérorosz Jegor Geraszimovval csapott össze. A korábbi négy találkozóból hármat a magyar válogatott vezére nyert meg, de legutóbb - egy éve - az ellenfél győzött Melbourne-ben.

Az ötödik csatában végig a selejtezőből érkezett Geraszimov irányított, aki 4:1-gyel kezdte a mérkőzést, aztán a második szettben az MTK játékosa már bréklabdáig sem jutott el. A meccs 1 óra 19 percig tartott.

Fucsovics párosban is indult Adelaide-ben, és hétfőn győzelemmel mutatkozott be az amerikai Tommy Paul oldalán.

Eredmény, 1. forduló (a 16 közé jutásért):

Jegor Geraszimov (fehérorosz)-Fucsovics Márton (magyar, 5.) 6:3, 6:4

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×