eur:
394.96
usd:
367.32
bux:
71490.06
2024. július 3. szerda Kornél, Soma
Mick Schumacher, a Haas német versenyzője a Forma-1-es autós gyorsasági világbajnokság Belga Nagydíjának otthont adó spa-francorchampsi pályán tartott sajtótájékoztatón 2021. augusztus 26-án. A futamot augusztus 29-én rendezik.
Nyitókép: MTI/AP/Xpbimages.com

Mick Schumacher Ferrariba is ül jövőre

A hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia az amerikai Haasnál kezdte Forma–1-es karrierjét.

Az amerikai Haas istállónál versenyző Mick Schumacher, a hétszeres világbajnok Michael Schumacher fia lesz jövőre a Ferrari Forma-1-es csapatának egyik teszt- és tartalékpilótája.

Mattia Binotto, a Ferrari csapatfőnöke arról számolt be, hogy az elektromos Formula E versenysorozatba átigazoló Antonio Giovinazzi lesz 2022-ben az első számú tartalékuk, de azon a 11 versenyhétvégén, amely egy időpontban van a Formula E futamokkal, Schumacher áll majd készenlétben.

"Amikor Antonio ott tud lenni velünk a pályán, akkor ő a tartalékversenyzőnk, és szükség esetén rendelkezésére áll a partnercsapatainknak, tehát a Haasnak és az Alfa Romeónak is" - nyilatkozta Binotto, és hozzátette: "a további 11 hétvégén Mick Schumacher lesz a tartalékunk".

A 28 éves Giovinazzi az idén még az Alfa Romeónál versenyzett az F1-ben, ott azonban nem hosszabbítottak vele. A 22 esztendős Schumacher a Haasnál mutatkozott be a 2021-es szezonban, és hosszabbítottak is vele a jövő évre.

A Ferrari versenyautóit a monacói Charles Leclerc és a spanyol Carlos Sainz Jr. vezette az idén, és jövőre is ők kapnak lehetőséget. A maranellói istálló a konstruktőrök világbajnoki pontversenyét a harmadik helyen zárta, ami jelentős előrelépés volt a 2020-as hatodik pozícióhoz képest.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.03. szerda, 18:00
Giró-Szász András
politikai tanácsadó
Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Idén 5 éves a Sustainable World konferencia - Mutatjuk, honnan indultunk

Ötödik alkalommal rendezzük meg a Sustainable World konferenciát. Először 2020-ban rajtolt el a fenntarthatósági üzleti rendezvényünk nehezített pályán, hiszen a járványhelyzet miatt kizárólag az előadók vehettek részt fizikailag a rendezvényen. A hibrid - online és fizikailag is megtartott - rendezvény lendületét azonban ez sem vehette el, hiszen egyre több vállalatnak, intézménynek és egyénnek fontos a zöld átállás és a fenntarthatóság, amit jól mutat, hogy 6-7 témakört lefedve, egy fenntarthatósági iparági konferenciává nőtte ki magát a Portfolio-s berkekben csak "Susinak" becézett rendezvény. Készülve a következő, szeptember 4-i alkalomra, egy összefoglaló cikksorozattal jelentkezünk az elmúlt évek legfontosabb idézeteiből, témáiból. Lássuk, mivel foglalkoztunk 2020-ban az első fenntarthatósági konferenciánkon!

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×