eur:
395.4
usd:
368.49
bux:
71873.97
2024. július 2. kedd Ottó
A ferencvárosi Varga Dénes (b) és Jeórjiosz Derviszisz, a görög csapat játékosa a férfi vízilabda Bajnokok Ligája csoportkörében, a harmadik fordulóban, az FTC-Telekom Waterpolo - Olimpiakosz mérkőzésen a fővárosi Császár-Komjádi Béla Sportuszodában 2021. november 19-én.
Nyitókép: MTI/Kovács Tamás

Rangadóval zárja az évet a Fradi

A férfi vízilabda Bajnokok Ligájában a Jadran Split lesz a magyar csapat ellenfele.

A Császár-Komjádi Sportuszodában fogadja a Jadran Split együttesét az FTC utolsó idei Bajnokok Ligája-mérkőzésén. A zöld-fehér alakulat öt meccsen hét pontot gyűjtött, négy döntetlen mellett egyszer nyert. A horvátok eggyel kevesebb ponttal állnak, két siker és három vereség a mérleg.

Az FTC legutóbb Barcelonában játszott döntetlent, ám a csapaton átszaladt egy vírus a Spanyolországból hazatérés után, ezért a Debrecen elleni bajnoki el is maradt pénteken. Az biztos, hogy nem koronavírusról van szó. Hétfőn már minden játékos edzett, ám nem voltak még a legjobb erőállapotban.

Varga Zsolt együttese jó formában van, hiszen megnyerte a Magyar Kupát másfél héttel ezelőtt, és 22 meccs óta nem talált legyőzőre.

A találkozó este fél 9-kor kezdődik, az M4 Sport élőben közvetíti majd.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az összes ellene zajló eljárást megúszhatja Donald Trump – Joe Bidenék nagyon kiborultak

Az Egyesült Államok Legfelsőbb Bírósága hétfőn nyilvánosságra hozott döntésében úgy határozott Donald Trump ügyében, hogy az amerikai elnök tevékenységeinek "magját" abszolút immunitás, hivatalos cselekedeteit pedig vélelmezett mentelmi jog védi. A történelmi határozatot, amely értelmében tovább húzódik Trump büntetőjogi felelősségre vonása, a republikánusok kitörő örömmel üdvözölték, míg Joe Biden amerikai elnök és demokrata párttársai élesen kritizálták.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×