eur:
393.14
usd:
363.63
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi, a Paris Saint-Germain játékosa, miután gólt szerzett az RB Leipzig ellen a labdarúgó Bajnokok Ligája csoportkörében, az A csoport harmadik fordulójában Párizsban 2021. október 19-én.
Nyitókép: MTI/EPA/Ian Langsdon

Lionel Messi megtörte végre a jeget Párizsban, méghozzá így – videó

A Nantes ellen szerezte első bajnoki gólját a PSG-ben a hatszoros aranylabdás.

A Bajnokok Ligájában már háromszor is eredményes volt, a francia bajnokságban azonban csak most tudta megszerezni első gólját Lionel Messi a Paris Saint-Germain labdarúgójaként.

A 34 éves argentin csatár, aki idén nyáron szerződött át az FC Barcelonától a PSG-hez, a vendég Nantes elleni 3–1-es sikerből vette ki a részét, a 88. percben elért találatával téve biztossá a fővárosiak győzelmét a Parc des Princes stadionban.

Messi gólja 4:12-től:

A hatszoros aranylabdás támadó emellett "öngólpasszt" is adott: 1–1-nél, a 83. percben az ő átadásába nyúlt bele balszerencsésen egy nantes-i védő, aki saját kapujába juttatta a labdát.

Tizennégy forduló után a PSG nagy fölénnyel vezeti a bajnoki tabellát: a gárdának 37 pontja van, a mögötte második Rennes 25 pontot gyűjtött.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×