eur:
392.88
usd:
363.34
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik

Váci továbbjutás döntetlennel az Európa-ligában

A Váci NKSE idegenbeli döntetlennel biztosította be továbbjutását a német Blomberg-Lippével szemben a női kézilabda Európa-liga selejtezőjében, a második forduló szombati visszavágóján.

A párharc múlt szombati első mérkőzését a magyar csapat 32-27-re megnyerte házigazdaként.

Eredmény, selejtező, 2. forduló, visszavágó:

A magyar csapat nem kezdett jól, hamar háromgólos hátrányba került (7-4), hatékonyabb védekezéssel azonban fokozatosan eltüntette a különbséget és "ikszre" hozta az első félidőt (10-10).

A második játékrészben a Vác átvette a vezetést (10-11), mi több, előnyét növelte, és a 42. percben már 17-12-re állt jobban. A németek azonban nem adták fel, szívósan viszaküzdötték magukat, végül döntetlenre mentették a meccset, a továbbjutásnak azonban a Vác örülhetett. A mezőny legjobbja Kuczora Csenge volt 11 góllal.

A csoportkör sorsolását jövő csütörtökön rendezik.

Korábban: Herning-Ikast HB (dán)-MTK Budapest 34-29 (12-12)

Tj: a Herning-Ikast, kettős győzelemmel (68-56)

vasárnap játsszák:

CS Magura Cisnadie (román)-DVSC Schaeffler 17.00 (az első mérkőzésen: 22-22)

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.04. csütörtök, 18:00
Varga Zs. András
a Kúria elnöke
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×