eur:
393.14
usd:
363.6
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
A belga Kevin De Bruyne  a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjének Belgium-Olaszország mérkőzésén Münchenben 2021. július 2-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Reuters pool/Andreas Gebert

Kevin De Bruyne koronavírusos

Oltottan kapta el. Egy sor meccset ki kell hagynia.

Kevin De Bruyne, a Manchester City belga válogatott labdarúgója elkapta a koronavírust, emiatt kihagyja csapata következő mérkőzéseit.

A manchesterieket irányító Josep Guardiola az együttes pénteki sajtótájékoztatóján közölte, hogy a támadó középpályás a belga válogatottnál töltött időben fertőződött meg.

A játékos a nemzeti csapatból visszatért Angliába, ahol most karanténban van, miután a szerdai tesztje pozitív lett. De Bruyne be van oltva a kórokozóval szemben, ám így is ki kell hagynia az Everton elleni vasárnapi bajnoki mellett a jövő szerdai, Paris Saint-Germainnel szembeni Bajnokok Ligája-mérkőzést is.

"Reméljük, a tünetei enyhék lesznek, mert ez esetben amint negatív lesz a tesztje, azonnal visszatérhet közénk és edzhet a csapattal" - reménykedett a katalán tréner.

A Manchester City a Premier League-ben második helyen áll, a BL-ben pedig vezeti csoportját.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×