eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Szalaiék és Sallaiék is nyertek

Szalai Ádám csapata, a Mainz, valamint a sérült Sallai Rolandot nélkülöző Freiburg is nyert a német labdarúgó-bajnokság tizedik fordulójának szombati játéknapján.

A Mainz a továbbra is nyeretlen Arminia Bielefeld otthonában győzött 2-1-re, a magyar válogatott csapatkapitánya - aki nemrég épült fel térdműtétjét követően - a 90. percben csereként lépett pályára. A Freiburg hazai pályán az ugyancsak nyeretlen, vendégként pont nélküli, sereghajtó Greuther Fürth felett diadalmaskodott 3-1-re.

A listavezető, sorozatban tizedik bajnoki címére hajtó Bayern München a duplázó Robert Lewandowski vezérletével 5-2-re nyert az Union Berlin otthonában, míg a Ferencvárossal egy Európa-liga-csoportban szereplő Bayer Leverkusen hazai pályán szenvedett 2-0-s verséget a Wolfsburgtól. Utóbbi csapat kispadján először ült Florian Kohfeldt, aki a múlt vasárnap menesztett Mark van Bommelt váltotta.

Címlapról ajánljuk
A határ a csillagos ég - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben
Új EU-frakció

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×