eur:
393.08
usd:
363.55
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
LEICESTER, ENGLAND - OCTOBER 16: Cristiano Ronaldo of Manchester United is helped up by Kasper Schmeichel of Leicester City during the Premier League match between Leicester City and Manchester United at The King Power Stadium on October 16, 2021 in Leicester, England. (Photo by Matthew Peters/Manchester United via Getty Images)
Nyitókép: Matthew Peters/Manchester United via Getty Images

Négyet kapott Leicesterben az MU

Cristiano Ronaldo ezúttal gól és pont nélkül maradt.

A címvédő Manchester City házigazdaként nyert, a városi rivális Manchester United vendégként vereséget szenvedett az angol labdarúgó Premier League nyolcadik fordulójának szombati játéknapján.

A Manchester City 2-0-ra kerekedett a Burnley fölé, miközben az MU izgalmas, fordulatos, hatgólos találkozón kapott ki a Leicester Citytől. Utóbbi összecsapáson a United a 19. percben előnybe került, de a Leicester a 31. percben egyenlített, majd a 78.-ban fordított. A vendégektől Marcus Rashford négy perccel később egyenlített ugyan, de erre a középkezdésből válaszoltak a hazaiak, akik a 91. percben negyedik találatukkal bebiztosították a győzelmüket.

A Wolverhampton úgy nyert 3-2-re az Aston Villa birminghami otthonában, hogy a gól nélküli első félidőt követően a 80. percig kétgólos hátrányban volt még, győztes találata pedig a 95. percben esett.

Premier League, 8. forduló:

  • Leicester City-Manchester United 4-2 (1-1)
  • Manchester City-Burnley 2-0 (1-0)
  • Norwich City-Brighton 0-0
  • Southampton-Leeds United 1-0 (0-0)
  • Aston Villa-Wolverhampton Wanderers 2-3 (0-0)
Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×