eur:
396.84
usd:
355.48
bux:
74510.83
2024. szeptember 29. vasárnap Mihály
A 2019. április 6-i képen Diego Costát, az Atlético Madrid játékosát (b2) inti higgadtságra csapattársa, Jan Oblak kapus (j3), miután Costát a 28. percben kiállították a spanyol első osztályú labdarúgó-bajnokságban az FC Barcelona ellen játszott mérkőzésen a barcelonai Camp Nou Stadionban. A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) versenybizottsága április 11-én nyolc mérkőzésről eltiltotta a játékost, amiért a Barcelona elleni mérkőzésen trágár szavakat ordibált Jesús Gil Manzano játékvezető arcába. A bajnokságból még hét forduló van hátra, Costa számára így véget ért az idény.
Nyitókép: MTI/AP/Manu Fernández

Pénzmosási vád Diego Costa ellen

Bűnszövetkezet tagjaként elkövetett pénzmosással gyanúsítják Diego Costa brazil származású korábbi spanyol válogatott futballistát.

A többek között a Chelsea-ben és több spanyol élvonalbeli csapatban, így az Atlético Madridban is megfordult csatár fogadási csalásban való esetleges érintettségéről, s az ellene folyó nyomozásról a brazil Globo tévécsatorna számolt be.

Az Atletico Mineiro 32 éves játékosa, aki korábban kétszer szerepelt a brazil és - 2014 és 2018 között - 24-szer a spanyol válogatottban, tagadja a vádakat. Brazil klubja bejelentette: mindenben támogatja Costát.

Címlapról ajánljuk

Vasárnap Ausztria választ: a Szabadságpárt visszatérhet a csúcsra

Épp hogy csak túljutott Ausztria a rendkívüli károkat okozó áradások nehezén, az ország a hét végén újabb, ezúttal politikai megméretés előtt áll. Több mint 6,3 millióan járulhatnak a szavazóurnák elé, hogy újabb öt évre új parlamentet, illetve új kormányt válasszanak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.09.30. hétfő, 18:00
Kövér László
az Országgyűlés elnöke
Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Harmadik világháborúval riogatott Trump, egyetlen döntéssel meg lehetne rengetni Oroszországot – Ukrajnai háborús híreink szombaton

Donald Trump republikánus amerikai elnökjelölt és Volodimir Zelenszkij ukrán államfő a New York-i Trump Towerben folytattak beszélgetést. A találkozó után Trump azt írta saját közösségi platformján, a Truth Social-ön, ha nem ő győz az elnökválasztáson, jön a harmadik világháború. Az elmúlt hónapok legfontosabb kérdése, hogy az európai vezetők és az Egyesült Államok döntéshozói engedélyezik-e Kijevnek, hogy a Nyugattól kapott modern fegyverrendszereket bevessék Oroszország területe ellen. Az amerikai Institute for the Study of War (ISW) intézet írt egy elemzést, hogy miért lenne fontos egy ilyen lépést megtenniük Ukrajna szövetségeseinek. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfrissebb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×