eur:
392.91
usd:
363.41
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Lionel Messi, az FC Barcelona spanyol labdarúgóklub volt játékosa megérkezik párizsi szállodájához 2021. augusztus 10-én. Messi a Paris Saint-Germain francia labdarúgóklubbal ír alá szerződést. A 34 éves Lionel Messi 21 év után hagyta el az FC Barcelonát, miután a barcelonai klubvezetés korábban bejelentette, hogy a spanyol szakszövetség pénzügyi fair play szabályai miatt nem tudják a hatszoros aranylabdás játékos szerződését meghosszabbítani.
Nyitókép: MTI/EPA/Christophe Petit Tesson

Újabb meccset hagy ki Lionel Messi

Nem jött rendbe az argentin sztár sérülése.

A Paris Saint-Germain támadója, Lionel Messi a Lyon ellen szenvedett kisebb térdsérülést. A Metz elleni bajnokit ki kellett hagynia, és a klub közölte, hogy a hétvégi, Montpellier elleni szombat meccsen sem léphet pályára.

Az argentin sztár pénteken már újra futni kezdett, állapotát legközelebb vasárnap ellenőrzik. Még a Manchester City elleni, keddi BL-meccsen való játéka is bizonytalan.

A PSG szintén argentin vezetőedzője, Mauricio Pochettino azt mondta, "óvatosnak" kell lenni Messi szerepeltetésével.

A PSG eddigi mind a hét meccsét megnyerte a Ligue 1-ben, Messi három alkalommal jutott szóhoz, de a nyáron az FC Barcelonától érkezett csatárklasszis még nem szerzett gólt új csapata színeiben.

Messi mellett Marco Verratti és Sergio Ramos sem játszhat még.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×