eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Európa-liga: ezzel készül a Ferencváros következő ellenfele

Nagy várakozással tekint az Európa-liga szereplés elé Gerardo Seoane, a Bayer Leverkusen labdarúgócsapatának vezetőedzője. A német együttes csütörtökön a Ferencvárost fogadja a csoportkör nyitányán.

"A csapat és jómagam is nagyon várjuk az Európa-liga-mérkőzéseket" - nyilatkozott a 42 éves svájci tréner. - Ez egy attraktív, izgalmas sorozat. Célokat tűztünk ki magunk elé, ambiciózusak vagyunk, és a legtöbbet akarjuk kihozni magunkból."

Seoane - aki az FTC-t a Bajnokok Ligájában búcsúztató svájci Young Boystól szerződött Leverkusenbe - a magyar bajnok ellen minden játékosára számíthat, így a sokáig sérült Burkina Fasó-i Edmond Tapsobára, az osztrák Julian Baumgartlingerre és a holland Timothy Fosu-Mensah-ra is. A Dortmund elleni szombati bajnokin - amelyet 4-3-ra elvesztett a Leverkusen - a dél-amerikai világbajnoki selejtezőről visszatért futballisták, így a chilei Charles Aranguiz, az argentin Ezequiel Palacios és az ecuadori Piero Hincapié még nem voltak bevethetők, de most már ők is pályára léphetnek.

"Meg kell próbálnunk a rotációt szem előtt tartva beépíteni őket a csapatba, és figyelni arra, hogy a fáradtság két-három hét múlva jön ki. Ez lesz az első +angol hetünk+, amikor hét közben is játszunk" - nyilatkozott Seoane, akinek vezetésével a Young Boys három bajnoki címet szerzett, és történetében először, az elmúlt idényben, bejutott a Bajnokok Ligája csoportkörébe.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×