eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Hahn János a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén a telki edzőközpontban 2021. május 18-án.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Távozik a magyar gólkirály

Dunaszerdahelyen folytatja pályafutását Hahn János.

A Pakstól távozó, kétszeres válogatott labdarúgó a szlovák élvonalban szereplő egyesület honlapjának pénteki beszámolója szerint kettő plusz egyéves szerződést írt alá.

"Nagyon boldog és izgatott vagyok, alig várom, hogy csatlakozhassak a klubhoz. Schäfer Andrással sokat beszélgettem a klubról, tudom milyen csodálatos szurkolótáborral rendelkezik. A bajnoki címért szeretnék küzdeni a DAC-cal, a csapategység és a keret alkalmas arra, hogy odaérjünk" - nyilatkozta az M1 aktuális csatornának Hahn, aki a válogatott Albánia és Andorra elleni világbajnoki selejtezőit követően utazik új csapatához.

A 26 éves Hahn az előző szezonban 22 találatot jegyzett az élvonalban, ezzel a teljesítménnyel pedig megszerezte a gólkirályi címet. Ez egyúttal abszolút rekord a 12 csapatos NB I történetében.

Címlapról ajánljuk
Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

Kiderült, hogy egészséges-e a budapesti ivóvíz

A Dunában vannak emberi eredetű szennyeződések, főként növényvédőszer- és gyógyszermaradványokat, valamint ipari korróziógátló anyagokat azonosítottak a szakemberek – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Népegészségügyi és Gyógyszerészeti Központ vezető vízhigiénés szakértője a folyó és a budapesti ivóvíz minőségét vizsgáló átfogó kutatásokról.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×