eur:
387.57
usd:
357.01
bux:
68222.75
2024. május 17. péntek Paszkál
Dárdai Pál, a Hertha BSC vezetőedzője csapatának az RB Leipzig elleni mérkőzésén az első osztályú német labdarúgó-bajnokság 2019. március 30-i játéknapján Lipcsében.
Nyitókép: MTI/EPA/Filip Singer

Fontos beszélgetésen van túl a lemondását is felajánló Dárdai Pál

A Hertha-sportigazgató Fredi Bobic "hosszan beszélgetett" a magyar labdarúgóedzővel, és "minden rendben".

Fredi Bobic, a Hertha BSC labdarúgóklub sportigazgatója elismerte, hogy Dárdai Pál vasárnap közvetve felajánlotta a lemondását, de immár "minden a legnagyobb rendben van" a magyar vezetőedzővel.

"Hosszan beszéltem Palival a vasárnapi érzelmi kitörése után, ami nem volt jó dolog. Az érzelmesség nem kerülhet túlsúlyba, ez nem volt előnyös a Hertha BSC számára, de most már minden a legnagyobb rendben van" - magyarázta csütörtökön Bobic.

Dárdai azt követően beszélt az esetleges távozásáról, hogy a fővárosiak 5-0-ra kikaptak a címvédő Bayern München otthonában, így

három forduló után - a mezőnyben egyedüliként - pont nélkül állnak és sereghajtók a Bundesligában.

Fredi Bobic úgy fogalmazott, a nyári átigazolási időszakban azt tették, amit akartak, ezért lehetségesnek tartja, hogy stabil szezont produkáljon a berlini együttes.

"Olyan játékosokat hoztunk, akik rendelkeznek tapasztalattal, és olyan fiatalokkal alkotnak egy csapatot, akik nagy örömmel érkeztek ide, hogy fejlődjenek, és büszkék arra, hogy ebben a klubban játszhatnak" - mondta.

A sportigazgató hangsúlyozta: mindenkinek időre van szüksége, hogy a változások eredményre vezessenek.

"Semmi nem egyik napról a másikra történik, hanem egy folyamatról van szó, minden területen. Ennek az is a része, hogy előfordulnak hibák, amelyeket mi magunk követünk el, azonban nem szabad túl sokat hibáznunk" - vélekedett Bobic.

Címlapról ajánljuk
Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Csillapítás – „Száz napos békére” tesz kísérletet Szlovákia

Több új hír, információ és találgatás jelent meg a Robert Fico szlovák miniszterelnök elleni merénylet óta. Robert Fico mindenesetre kommunikál, a Legfőbb Ügyészség tájékoztatási zárlatot rendelt el, hétfőn viszont bejelentést tesznek a hogyan továbbról Szlovákiában. A védelmi miniszter a korlátozások helyett most „a társadalom megnyugtatására összpontosít”.

Orbán Viktor: az erőszak a mindennapok részévé vált

A pártelnök-miniszterelnök terjedelmes interjút adott péntek reggel a Kossuth rádióban. Elmondta, az élet és halál között lévő Robert Ficóért "imádkozunk". Szerinte rosszkor esett ki a munkából Szlovákia miniszterelnöke, az EP-választás és az amerikai elnökválasztás dönthet ugyanis "háború vagy béke ügyében".
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.17. péntek, 18:00
Sándor Ildikó
néprajzkutató, a Hagyományok Háza Közművelődési és tudományos szakcsoport vezetője
Ezek a részvények lehetnek az újjáéledt mémrészvény-őrület nagy nyertesei!

Ezek a részvények lehetnek az újjáéledt mémrészvény-őrület nagy nyertesei!

Ki ne emlékezne a 2021-es mémrészvény őrületre, amikor a Gamestop és az AMC vezetésével számos részvény produkált elképesztő emelkedést néhány nap alatt. Három évvel később ismét újjáéledt az őrület, miután a rali atyjaként emlegetett Keith Gill hosszas kihagyás után ismét aktív volt a közösségi médiában, ez pedig elindította a spekulációt a kisbefektetők részéréről. Az árfolyammozgások csak ezen a héten máris több milliárd dolláros veszteségeket okoztak a shortosoknak, az őrület azonban tartogat néhány kedvező lehetőséget azok számára is, akik nem kívánnak közvetlenül kitettséget szerezni ezekben a részvényekben, ezek közül a lehetőségek közül mutatunk most néhányat.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×