eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Nyitókép: Pixabay

Már lehet jegyet venni a részben magyar rendezésű férfi kézilabda Eb-re

Elindult a napijegyek értékesítése a januári magyar, szlovák közös rendezésű férfi kézilabda Európa-bajnokság hazai helyszíneire.

A magyar szervezőbizottság szerdai tájékoztatása szerint a budapesti, a szegedi és a debreceni helyszínre is négy árkategóriában kaphatók a napi belépők a csoportkörre, a középdöntőre és a döntő hétvégére is.

A legolcsóbb napijegyek a csoportkörben 4900 forintba kerülnek, de a budapesti Portugália-Izland találkozóra már 3500 forintért be lehet jutni. A középdöntőre 9900 forinttól, a döntőre pedig 19 900 forinttól lehet napijegyet venni. A csoportkörben az adott helyszínen napi két, a középdöntőben három mérkőzést rendeznek, a napijegyekkel mindegyiket meg lehet tekinteni.

Szlovákiában egy hét múlva kezdődik a napijegyek értékesítése, a bérletek árusítása pedig továbbra is zajlik mindkét országban.

"Nagy erőkkel dolgozunk a háttérben azon, hogy a Magyarországra érkező szurkolók és a hazai kézilabdabarátok is jól érezzék magukat az Európa-bajnokság során. A tornára felépülő budapesti és szegedi aréna, valamint a megújuló debreceni csarnok mellett a világklasszis csapatok önmagukban is garanciát jelentenek ehhez" - fogalmazott Horváth Gabriella, a Magyar Kézilabda Szövetség főtitkára.

A 24 csapatos tornán öt helyszínen 65 mérkőzést játszanak január 13. és 30. között. Mind a hat négycsapatos csoportból az első két helyezett jut a középdöntőbe, onnan pedig az első kettő kerül az elődöntőbe.

Az egyik középdöntő-csoportnak Pozsony, a másiknak Budapest ad otthont, majd az elődöntőket, a bronzmérkőzést és a finálét a magyar fővárosban rendezik.

A magyar válogatott a budapesti B csoportban Portugáliával, Izlanddal és Hollandiával találkozik.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×