eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Emberhátrányban is begyűjtötte a három pontot a Kisvárda

Az éllovas Kisvárda több mint 30 percet futballozott emberhátrányban.

Az éllovas Kisvárda több mint 30 percet emberhátrányban futballozva is 2-0-ra legyőzte a vendég Mezőkövesdet a labdarúgó OTP Bank Liga ötödik fordulójának szombati játéknapján.

Már az első percekben is a Kisvárda ragadta magához a kezdeményezést, az első nagy helyzetére tíz percet kellett várni. A Mezőkövesd kifejezetten pontatlanul és védekező felfogásban futballozott, emiatt a felezővonalat sem gyakran lépte át. Az éllovas hazaiak fölénye aztán bő félóra játék után góllá érett, ez pedig még nagyobb lendületet adott a csapatnak, amely azonban hiába szorította be ellenfelét, előnyét nem tudta növelni a szünetig, mert Piscitelli bravúrral hárította a gólszerző Mesanovic közeli lövését.

A folytatásra kettős cserét hajtott végre Pintér Attila, a mezőkövesdiek vezetőedzője, amitől csapata támadóbb szellemű lett, ennek ellenére a Kisvárda kézben tartotta a mérkőzés alakulását pedig Hej durva szabálytalansága miatt emberhátrányba került. A vendégek létszámfölényben sem tudtak újítani, sőt, a továbbra is nagy kedvvel futballozó Kisvárda egy gyors ellentámadás végén megduplázta előnyét. A hátralévő időben a Kisvárda már átengedte a területet ellenfelének, amely így sem tudott faragni a hátrányából.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×