eur:
393.15
usd:
363.62
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Mexikóváros, 2018. szeptember 13.Földházi Zsófia a mexikóvárosi öttusa-világbajnokság női hagyományos versenyének döntőjében 2018. szeptember 12-én. Magyarország aranyérmet nyert. (MTI/EPA/José Mendez)
Nyitókép: MTI/EPA/José Mendez

28 évesen visszavonul a világbajnok magyar öttusázó

Bejelentette visszavonulását Földházi Zsófia világ- és Európa-bajnok öttusázó.

"Mai napon egy fejezetnek vége az életemben. Mai napon hivatalosan is búcsúzom" - írta közösségi oldalán a 28 esztendős sportoló. - "Egy ideje a háttérben munkálkodtam, mivel az én olimpiám a családalapítás lett, és várom a legfényesebb érmemet, amit egy nő, egy család kívánhat az életben."

Földházi csapatban 2016-ban, 2017-ben és 2018-ban is világbajnok volt, Európa-bajnoki címet egyéniben 2013-ban, csapatban 2018-ban szerzett.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×