eur:
392.97
usd:
363.49
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Fucsovics Márton az orosz Andrej Rubljov ellen játszik a rotterdami keménypályás férfi tenisztorna döntőjében az Ahoy Arénában 2021. március 7-én.
Nyitókép: MTI/AP/Peter Dejong

Kiütötte egy szupertini Fucsovics Mártont

A spanyol Carlos Alcaraz még csak 54. a világranglistán, de 18 évesen már tornagyőztesként érkezett a winston-salemi viadalra.

A negyedik helyen kiemelt Fucsovics Márton búcsúzott a nyolcaddöntőben a 807 ezer dollár (246 millió forint) összdíjazású winston-salemi férfi keménypályás tenisztornán.

A világranglistán 42. magyar játékos erőnyerőként csak a 32 között kapcsolódott be a küzdelmekbe, ahol kedden két szettben verte a selejtezőből érkezett japán Vatanuki Joszukét (255.). A szerdai folytatásban a 15. kiemelt spanyol Carlos Alcaraz (54.) várt rá, aki 18 éves létére júliusban megnyerte az umagi versenyt.

Első találkozójuk fordulatos csatát hozott, a középső szettet 6:0-ra nyerte a 29 éves nyíregyházi teniszező, ám 2 óra 5 perc elteltével mégis az ellenfél ünnepelhetett. A magyar éljátékos hét ászt ütött - Alcaraz egyet sem -, és 14 bréklabdát harcolt ki, melyekből ugyanakkor csak 11-et tudott értékesíteni. A murciai tinédzser hat bréklehetőségéből hármat kihasznált.

Fucsovics a jövő héten a US Open főtábláján szerepel.

Eredmény, nyolcaddöntő:

Carlos Alcaraz (spanyol, 15.)-Fucsovics Márton (4.) 6:3, 0:6, 6:2

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Napokon belül távozhat Ukrajna miniszterelnöke, Zelenszkij kész tárgyalni a békéről - Híreink az ukrajnai háborúról csütörtökön

Ukrán források szerint Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hamarosan menesztheti az ország második legbefolyásosabb emberét, Denisz Simhal kormányfőt. Mindeközben a frontot ismét elárasztották az orosz Lancet-drónok: szabályosan vadásznak az ukrán páncélosokra. Kijev és az Egyesült Államok is elutasította Orbán Viktor magyar miniszterelnök tűzszüneti javaslatát. Volodimir Zelenszkij ukrán elnök újabb békekonferenciát rendezne, ezúttal Oroszország részvételével. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×