eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
A koronavírus-járvány ellen küzdő egészségügyi dolgozók tiszteletére fehér fénnyel világítják ki a Puskás Ferenc Stadiont 2020. április 4-én.
Nyitókép: MTI/Mónus Márton

Habzsolják a szurkolók a válogatott mérkőzéseinek jegyeit

Anglia és Andorra ellen már belépők tízezrei találtak gazdára. Mutatjuk, hogy van még esély.

Kora délutánig már az első napon több mint 30 ezren váltottak kombinált belépőt a magyar labdarúgó-válogatott következő két hazai világbajnoki selejtezőmérkőzésére.

A magyar szövetség (MLSZ) tájékoztatása szerint aki szeretne a helyszínen szurkolni a csapatnak, annak érdemes mielőbb megváltania a jegyét, mert a jelenlegi vásárlási ütemet tartva hamarosan teltházas lehet az Anglia és az Andorra elleni összecsapás.

Első körben csak kombinált belépőt lehet vásárolni, hétfőtől - abban az esetben, ha addig maradnak jegyek - a mérkőzésekre egyenként is elindul az értékesítés, ekkor már elsőbbséget élveznek a klubtagok, akik csütörtökig a szokásos húszszázalékos kedvezménnyel vásárolhatnak. Utána válthatják meg jegyeiket azok, akik nem tagjai a szurkolói klubnak. Egy személy minden esetben legfeljebb négy jegyet vásárolhat.

A jegyeket kizárólag online, a meccsjegy.mlsz.hu felületen keresztül lehet megvásárolni. A belépők névre szólnak, és a szurkolóknak be kell tartaniuk az akkor érvényes járványügyi előírásokat. A Puskás Arénába a jelenlegi szabályozás szerint érvényes védettségi igazolvánnyal lehet majd belépni. Az MLSZ folyamatosan figyelemmel kíséri a hazai és nemzetközi szabályozást, és annak rendelkezéseivel összhangban rendezi meg a találkozót.

Az Európa-bajnoki ezüstérmes angol válogatott szeptember 2-án, Andorra pedig szeptember 8-án lép pályára a Puskás Arénában. A kettő között szeptember 5-én Albánia vendége lesz Marco Rossi együttese.

A magyar együttes eddig három mérkőzést játszott a jövő évi, katari világbajnokság selejtezősorozatában: Lengyelország ellen 3-3-as döntetlent ért el házigazdaként, majd San Marinóban 3-0-ra, Andorrában pedig 4-1-re nyert.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×