eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
Szalai Attila labdarúgó a részben budapesti rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar labdarúgó-válogatott edzésén tartott sajtótájékoztatón a telki edzőközpontban 2021. május 21-én.
Nyitókép: MTI/Szigetváry Zsolt

Újabb kérők jelentkeztek be milliókkal Szalai Attiláért

A török klub válasza sem késett.

Az angol West Ham United 12 millió eurós ajánlatot tett Szalai Attiláért, a Fenerbahce középhátvédjéért, azonban a török klub visszautasította az ajánlatot, mert 20 millió euró alatt nem adnák el a magyar válogatott hátvédet – írta török sajtóhírekre hivatkozva a Nemzeti Sport.

Egy másik lapértesülés alapján arról számoltak be, hogy Szalaiért a Napoli is bejelentkezett, az olaszok bizonyos pénzösszeg mellett Mário Ruit is felajánlották.

A magyar válogatottban és török klubjában is szépen szereplő védő piaci értéke a transfermarkt.de adatai alapján jelenleg hétmillió euró.

Címlapról ajánljuk
Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

Kiss Róbert Richard: csak az tiltakozik a turisták áradata ellen, aki nem profitál belőle

A turizmus nem szociális jog, így joggal szednek belépődíjat az utazók kedvenc célpontjai – mondta Kiss Róbert Richard, de a turisztikai szakértő arra is emlékeztetett, hogy ezek a látványosságok eddig is a bevételük nagy részét éppen a pokolba kívánt látogatóktól szerezték.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×