eur:
394.93
usd:
367.84
bux:
71456
2024. július 2. kedd Ottó
MELBOURNE, AUSTRALIA - MARCH 11 2020: Pirelli tyres before the 2020 Formula 1 Australian Grand Prix- PHOTOGRAPH BY Chris Putnam / Barcroft Studios / Future Publishing (Photo credit should read Chris Putnam/Barcroft Media via Getty Images)
Nyitókép: Chris Putnam/Barcroft Media/Getty Images

Megvan, hova megy a száguldó cirkusz Szingapúr helyett

A Forma-1-es világbajnoki sorozatban október 3-án rendezik meg a Török Nagydíjat.

Az F1 kereskedelmi jogait birtokló Liberty Media pénteken közleményben számolt be arról, hogy az isztambuli futam egy héttel a szuzukai Japán Nagydíj előtt kerül megrendezésre.

Október 3-án eredetileg a Szingapúri Nagydíj szerepelt a versenynaptárban, de azt két héttel ezelőtt - a koronavírus-járvány kapcsán meghozott és továbbra is érvényben lévő szigorú utazási korlátozások miatt - törölték.

A Török Nagydíjat - amely kilenc év után, 2020-ban került vissza a programba - korábban június 13-ára, a szintén törölt Kanadai Nagydíj helyére tervezték beemelni, de az a dátum végül nem volt megfelelő. Az utazási korlátozások ugyanis nem tették lehetővé a csapatok számára, hogy Törökországból visszatérve tartani tudják az eredetileg elképzelt ütemtervet.

Címlapról ajánljuk
Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

Folytatódik a cseh-szlovák testvércsata: Prága inkább fokozza Ukrajna támogatását

A cseh miniszterelnök szerint a cseh-szlovák kormányközi tárgyalások felújítása továbbra sincs napirenden. A legfelsőbb cseh vezetők a prágai várban vitatták meg az országot érintő legfontosabb külpolitikai kérdéseket, és úgy nyilatkoztak, hogy Csehország folytatja Ukrajna támogatását minden területen, beleértve a fegyverszállításokat is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×