eur:
392.6
usd:
362.16
bux:
72132.83
2024. július 7. vasárnap Apollónia
A francia Paul Pogba (b) és Karim Benzema ünnepel, miután csapatuk megnyerte a koronavírus-járvány miatt 2021-re halasztott 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság F csoportjának első fordulójában játszott Franciaország - Németország mérkőzést a müncheni Allianz Arénában 2021. június 15-én.
Nyitókép: MTI/AP/AFP/Franck Fife

Ronaldo után szabadon? Pogba szemét a sör szúrta – videó

A francia középpályás válogatott is üvegpakolászásba kezdett a sajtótájékoztatón.

Mint arról az Infostart is beszámolt, Cristiano Ronaldo a magyar–portugál mérkőzés előtti hétfői sajtótájékoztatón fintorogva tolta odébb a bekészített kólásüvegeket, mondván „igyunk inkább vizet”. A portugál klasszis az egészséges életmódra kívánta felhívni a figyelmet.

Másnap, a francia válogatott müncheni győzelmét követően Paul Pogba kezdett pakolászásba a hivatalos sajtótájékoztatón. A válogatottnak a szponzorként megjelenő Heineken szúrta a szemét, amit az asztal alá rejtett – számolt be a Dailymail.

A 28 éves világbajnok és Európa-bajnoki ezüstérmes középpályás nem adott magyarázatot a tettére, a lap azonban azt valószínűsíti, hogy muszlim vallása miatt tehette, amely tiltja az alkoholfogyasztást. Megjegyezendő, hogy az eltávolított sör zéró alkoholtartalmú volt.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.08. hétfő, 18:00
Lakatos Júlia
a Méltányosság Politikaelemző Központ stratégiai igazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×