eur:
393.14
usd:
363.58
bux:
72351.87
2024. július 4. csütörtök Ulrik
Sergio Ramos, a Real Madrid játékosa ünnepli a belga Club Brugge elleni gólját a labdarúgó Bajnokok Ligája A csoportjának második fordulójában játszott mérkőzésen a madridi Santiago Bernabeu stadionban 2019. október 1-jén.
Nyitókép: MTI/EPA-EFE/JuanJo Martin

A Real Madrid tulajdonképpen bejelentette: Sergio Ramos távozik

A Real Madrid szerda este hivatalos közelményben gyakorlatilag bejelentette, hogy világ- és kétszeres Európa-bajnok középhátvédje, eddigi csapatkapitánya, a klubot 2005 óta szolgáló Sergio Ramos távozik.

„A Real Madrid C. F. bejelenti, hogy holnap, június 17-én, csütörtökön 12:30-kor egyesületi szinten tiszteleg Sergio Ramos kapitányunk előtt, s elbúcsúztatja. Az eseményen Florentino Pérez elnökünk vesz részt.”

Sergio Ramos 671 mérkőzést játszott a Real Madridban, a klub játékosai közül csak Raúl, Iker Casillas és Manuel Sanchís szerepelt több hivatalos találkozón. Huszon két trófeát nyert, például négyszer a Bajnokok Ligáját.

Címlapról ajánljuk

Lapértesülés: a Schadl-ügy egyik tanúja vesztette életét az Árpád hídi tragédiában

B. Ervin a Suzukiban ült, hírek szerint az élettársával, mindketten azonnal meghaltak. A férfit korábban Schadl György biztatta arra, hogy pályázzon végrehajtónak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.05. péntek, 18:00
Gálik Zoltán
a Budapesti Corvinus Egyetem docense
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×