eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán
MONTALCINO, ITALY - MAY 19: Attila Valter of Hungary and Team Groupama - FDJ, Gianni Moscon of Italy & Egan Arley Bernal Gomez of Colombia and Team INEOS Grenadiers Pink Leader Jersey during the 104th Giro dItalia 2021, Stage 12 a 162km stage from Perugia to Montalcino 554m / Gravel Strokes / @girodiitalia / #UCIworldtour / #Giro / on May 19, 2021 in Montalcino, Italy. (Photo by Tim de Waele/Getty Images)
Nyitókép: Tim de Waele/Getty Images

Koronavírusos lett a friss Giro-győztes, így nem tud otthon ünnepelni

Monacói otthonában van karanténban.

Egan Bernal hazájában, Kolumbiában készült megünnepelni a Giro d'Italia országúti kerékpáros körversenyen aratott múlt összetett győzelmét, de ehelyett monacói otthonában karanténba került, miután pozitív koronavírustesztet produkált.

Csapata, az Ineos Grenadiers közölte, hogy a 24 éves Bernalnak enyhe tünetei vannak, és jó a közérzete.

A kolumbiai szövetség pedig arról számolt be ennek kapcsán, hogy Bernal és barátnője, María Fernanda Gutiérrez szombaton szállt volna repülőre, de az utazás előtti kötelező tesztelés mindkettőjük esetében kimutatta a fertőzést.

A 2019-ben Tour de France-on első kerékpáros így most kénytelen elszigetelődni, és elhalasztani az utazást.

Minden Infostart-cikk a koronavírusról itt olvasható!

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×