eur:
395.27
usd:
368.22
bux:
71859.74
2024. július 2. kedd Ottó
Romelu Lukaku, a Manchester United játékosa (j) berúgja csapata második gólját Gianluigi Buffonnak, a Paris Saint-Germain kapusának a labdarúgó Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének visszavágó mérkőzésén a párizsi Parc des Princes Stadionban 2019. március 6-án.
Nyitókép: MTI/EPA/Julien De Rosa

Döntött jövöjéről Lukaku

A csatárt az olasz bajnokság legjobbjának választották.

Romelu Lukaku, az olasz bajnok Internazionale labdarúgója a következő szezonban is marad a milánói csapatnál, annak ellenére, hogy pénzügyi problémák miatt változások várhatók a keretben, Antonio Conte vezetőedző pedig már távozott a klubtól.

A belga csatár nagyszerű szezont produkált a Serie A-ban, 24 góllal és 11 gólpasszal segítette együttesét, és teljesítményével - Cristiano Ronadót megelőzve - kiérdemelte a bajnokság legértékesebb futballistájának járó címet. Ezek után nem meglepő, hogy megindultak a találgatások a helyi sajtóban a 28 éves játékos távozásáról, mivel az Internél költségcsökkentés miatt több labdarúgó eladását is fontolgatják.

Lukaku ugyanakkor most kijelentette, hogy nem igazol másik gárdához.

"Igen, maradok. Jól érzem magam az Internél" - nyilatkozta a VTM televíziós csatornának a belga válogatottal az Európa-bajnokságra készülő csatár. - "Már a leendő edzőnkkel is beszéltem. Talán ezt nem kellett volna most elmondanom, mindenesetre nagyon pozitív beszélgetés volt."

A kiváló játékos nem árulta el a szakember nevét, ugyanakkor olasz lapok szinte biztosra veszik, hogy Simone Inzaghi vezeti majd a csapatot a következő szezontól, aki már felbontotta szerződését a Lazióval.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.02. kedd, 18:00
Yann Caspar
a Matthias Corvinus Collegium Európai Tanulmányok Műhelyének kutatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. július 2. 15:21
×
×
×
×