eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál
Dzsudzsák Balázs, a DVSC labdarúgócsapatának új játékosa a csapat nyilvános edzésén a debreceni Nagyerdei Stadionban 2020. szeptember 22-én. A 33 esztendős, 108-szoros válogatott szélső tizenkét év után visszatért nevelőegyesületéhez, a jelenleg másodosztályú Debreceni VSC labdarúgócsapatához, egyelőre a bajnokság végéig szóló szerződést írt alá.
Nyitókép: MTI/Czeglédi Zsolt

Budapestre igazolhat Dzsudzsák Balázs

Sokan távoznak az NB II-t megnyerő debreceni csapattól az nso.hu értesülései szerint.

Változások jöhetnek az NB I-be feljutó Debreceni VSC-nél. Több játékos is távozhat, köztük Dzsudzsák Balázs, aki iránt élénken érdeklődik a Honvéd – írja az nso.hu.

Az NB II-t megnyerő és ezzel egyből az élvonalba visszajutó Debrecennél várható változásokról azt írják, hogy tudomásuk szerint

  • a kapus Gróf Dávid kölcsönszerződése a nyáron lejár, a klub megegyezett a Ferencvárossal a kivásárlási árról, így a 32 éves futballista Debrecenben marad.
  • Kinyik Ákostól elköszöntek a vezetők, nem hosszabbították meg nyáron lejáró megállapodását, a Paksnál folytathatja.
  • Szatmári Csaba is búcsút intett Debrecennek, követte korábbi edzőjét, Kondás Elemért Diósgyőrbe.
  • Dzsudzsák Balázst a nyárig köti megállapodás a klubhoz, és a Honvéd élénken érdeklődik iránta.
  • Bódi Ádám is szabaddá válik június 30-án, a Debrecen szeretné megtartani a szélsőt, több NB I-es együttes vinné, s az NB II-es Vasas és Diósgyőr is szívesen látná, de külföldre is igazolhat.
  • Ugrai Roland ugyancsak távozhat: az ötszörös válogatott támadó a tavasszal nyolc bajnokin három gólt szerzett, és a szakmai stáb nem tart igényt a szolgálataira.

Egy érkezőről hallott az nso.hu, Skribek Alent szerezné meg a DVSC. A támadó az előző idényt a Budafoknál töltötte a Puskás Akadémia kölcsönjátékosaként, hat gólt szerzett.

Címlapról ajánljuk

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×