eur:
394.97
usd:
368.65
bux:
72094.79
2024. június 30. vasárnap Pál

Ezúttal nem Rubljov búcsúztatta Fucsovicsot Párizsban

Fucsovics Márton simán, három játszmában kikapott az olasz Fabio Fogninitől a francia nyílt teniszbajnokság második fordulójában.

A világranglistán 44. helyezett magyar játékos csak az első szettben tudta megszorongatni a rangsorban 29. ellenfelét, aki ekkor még csak rövidítésben tudott előnybe kerülni.

Innentől kezdve azonban nem volt esélye a 29 éves nyíregyházi teniszezőnek - aki egyesben az egyedüli magyar volt a főtáblán -, a folytatásban mindössze három játékot nyert és 2 óra 16 perc alatt vereséget szenvedett.

Fucsovics negyedszer találkozott Fogninivel, egyetlen siker mellett harmadik alkalommal maradt alul a 34 éves olasszal szemben. Ezt megelőzően legutóbb a 2019-es wimbledoni Grand Slam-torna második fordulójában kapott ki tőle, amikor emlékezetes, ötjátszmás nagy csatában 3 óra 43 perc alatt szenvedett vereséget.

Fucsovics tavaly a nyolcaddöntőig menetelt a Roland Garroson, akkor az orosz Andrej Rubljov állította meg csaknem négyórás mérkőzésen.

Eredmény, 2. forduló (a 32 közé jutásért):

Fabio Fognini (olasz, 27.)-Fucsovics Márton 7:6 (8-6), 6:1, 6:2

Címlapról ajánljuk
24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

24 milliárdos programot indított a főváros – élhetőbb utcák épülhetnek

Az Egészséges utcák program célja a fővárosiak életminőségének javítása, a gyalogos és a kerékpáros közlekedés fejlesztése, a gépjárműforgalom csillapítása, valamint az akadálymentesítés. Balogh Samu, a főpolgármester kabinetfőnöke az InfoRádióban elmondta: szeptemberben derül ki, hogy mely kerületek kaphatnak támogatást. Pokorni Zoltán hegyvidéki polgármester szerint a kezdeményezésnek köszönhetően akár meghétszereződhet a zöldfelületek aránya a XII. kerületben.

"A határ a csillagos ég" - jelentette ki Orbán Viktor Bécsben

Új szövetség jött létre Európában három párt részvételével. Ez hazafias erőkből formálódik, és alapítói vezető szerepet játszanak országaikban. Más pártokat is várunk, hogy közösen, egyesült erővel biztosítsuk Európa jövőjét - mondta Herbert Kickl, az Osztrák Szabadságpárt elnöke Bécsben, miután Orbán Viktor miniszterelnökkel, a Fidesz elnökével, és Andrej Babissal, a cseh ANO vezetőjével találkozott.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.07.01. hétfő, 18:00
Orbán Balázs
a miniszterelnök politikai igazgatója, az MCC kuratóriumának elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×